kisspng-logo-blue-ridge-rock-festival-2018-logo-mountain-5b5cc9dab9a066.0694187215328076427603

Публикации

Разположена в живописна планинска местност, на 3 км. от центъра на к.к. Боровец , почивна база “Шумнатица” е предпочитано място за провеждане на зелени и бели училища, семинари, тиймбилдинги, празнични събития.

Общият капацитет на базата е от 140 места разпределени в две масивни триетажни сгради. За своите гости „Шумнатица” осигурява настаняване  в комфортни стаи с по 3, 4 легла, всички със самостоятелни санитарни възли и телевизори, в част от стаите хладилник и балкон.

На разположение на гостите са 3 зали за учебни занятия и семинари, собствена кухня и столова. Храната се приготвя на място, предлаганото меню е съобразено с Наредбата за здравословните принципи и изискванията към безопасността и качеството на храните и Рецептурника за ученическите столове и бюфети.

„Шумнатица”  притежава територия от 26 дка обширен двор с широки зелени пространства, подходящ за  игри и занимания на открито.

Освен със спортни игрища, „Шумнатица”  разполага и със собствена ски писта. Ски зона „Шумнатица” е оборудвана  с  всички необходими съоръжения в областта на снежните спортове. Пистата се намира в част от прилежащия двор на базата и е с леко ниво на трудност,  подходяща за начинаещи и по-неопитни скиори. Разположението на ски гардероба в близост до стаите за настаняване и до лифтовото съоръжение, позволява на гостите на ски училището, удобство при екипирането и подготовкатка за предстоящите снежни преживявания.

Със своето добро местоположение и достъпни цени, ПБ „Шумнатица” е чудесно място за отдих през всички сезони. 

Ние ви очакваме, за да запазим невероятен спомен от вълшебството на Рила планина!

 ​

Close Menu