kisspng-logo-blue-ridge-rock-festival-2018-logo-mountain-5b5cc9dab9a066.0694187215328076427603

ПБ "Панорама" - Пампорово

Почивна база “Панорама” се намира на 5 км от центъра на гр. Смолян и на 8 км от ски пистите на к.к. Пампорово. Разположена е в живописната местност „Смолянски езера“ (1300 м н.в.), сред тишината и спокойствието на гъста борова гора. Подходяща е за организиране на зелени и бели училища, фирмени мероприятия, семинари и ваканции в сърцето на природния феномен Родопи.
„Панорама” е с общ капацитет от 67 места. Настаняването е в стаи с по 2, 3 и 4 легла със самостоятелни и етажни санитарни възли. На разположение на гостите са учебна зала с капацитет от 30 места, обширен двор подходящ за игри и занимания на открито и паркинг. Базата разполага със собствена кухня и столова, храната се приготвя на място. Предлаганото меню е съобразено с Наредбата за здравословните принципи и изискванията към безопасността и качеството на храните и Рецептурника за ученическите столове и бюфети.

Забележителности в близост до ПБ ”Панорама”:
Разположен в подножието на връх Снежанка (1650 м н.в), к.к. Пампорово е модерен и популярен ски курорт. В региона се намират едни от най-впечатляващите туристически забележителности в България – пещерите Дяволско гърло, Ухловица и Ягодинска пещера. Тук може да посетите уникалните природни феномени – Смолянските езера, Каньона на водопадите, скала Невястата. В близост до ПБ “Панорама” (5км) се намира гр. Смолян, известен със своя Планетариум, Регионалния исторически музей и архитектурните си резервати.

Close Menu