kisspng-logo-blue-ridge-rock-festival-2018-logo-mountain-5b5cc9dab9a066.0694187215328076427603

ПБ "Иглика"- с. Марково

ПБ “Иглика” се намира в подножието на митичната Орфеева планина Родопа, в землището на с. Марково на 580 м н.в. (26 км от гр. Пловдив). Подходяща е за организиране на зелени и бели училища, фирмени мероприятия, семинари, творчески ваканции сред природата. Красивата панорама и чистият въздух вдъхват чувство за топлина и гостоприемство.
Общият капацитет е от 55 места. Настаняването е в стаи с по 4 легла, всички със самостоятелни санитарни възли и климатик. Базата разполага с учебна зала, собствена кухня и столова. Храната се приготвя на място и е съобразена с Наредбата за здравословните принципи и изискванията към безопасността и качеството на храните.
Територията на ПБ „Иглика” се контролира и охранява от денонощна физическа охрана.

Забележителности в близост до ПБ „Иглика”:
Пловдив е един от най-старите градове в Европа. Твърди се, че е съвременник на Троя и Микена, но е по-древен от Рим, Атина и Константинопол. Градът е съхранил в себе си изключително ценни паметници, от които най-впечатляващи са Римският стадион, Одеонът, Акведуктът, крепостните стени и останките от тракийски селища. Тук можете да посетите – Стария град, Античния театър, Природонаучния музей и други. В близост до Пловдив се намират – Бачковският манастир, Асеновата крепост, Палеонтологичният музей – гр. Асеновград.

Close Menu