НОВИНИ

Почивна база „Шумнатица“ се превърна в арена на настроението, усмивките, приятните емоции и забавлението за децата от Детско-юношески танцов ансамбъл „Еремия“, гр. София.

 С възхитителна енергичност голямото и весело танцово семейство проведе своята арт ваканция при нас. От най-малките до най-порасналите, от прохождащите до майсторите, всички живеят с танцовото изкуство, а ние очакваме с нетърпение техните изпълнени  с грация и красота изяви!

„ Лагер Шумнатица 2022! Няма думи, с които да ви го опишем… Несравнимо!!!“ – споделиха организаторите за емоциите на децата в снимки.

Детско- юношески танцов ансамбъл „Еремия“ е създаден през 2013 година. Негов основател е Ивайло Георгиев. Екипът на ансамбъла поддържа репертоар от различни етнографски области, който носи пъстрота и разнообразие на музика, ритми и костюми. Ансамбълът се състои от над 100 деца на възраст от 4 до 18 години. В сравнително кратката си история децата на ансамбъла са танцували на български и международни сцени. Една от последните награди на ансамбъла е първо място на международния конкурс „Златен прах“ в Челопеч през 2018г.

Close Menu