ОФЕРТИ

ПОЧИВКИ НА МОРЕ И ПЛАНИНА

ЦЕНИ 2022

Цени на предлаганите услуги по организиране и провеждане на детски и ученически отдих в собствени на „Ученически отдих и спорт“ ЕАД почивни бази на територията на страната – морски и планински, според вида настаняване, както следва:

Пълен пансион – 20 лв. / 1 ученик

Полупансион – 15 лв. / 1 ученик

Нощувка със закуска – 10 лв. / 1 ученик

Изтеглете ценовата оферта от тук »

НОВА ГОДИНА 2022

Вижте всички оферти »

Програма „Природни феномени в Рила

Програма „Природни феномени в Рила” предлага едни от най-популярните дестинации за пешеходни преходи и посещение на природни забележителности в Национален парк „Рила”. Маршрутите са еднодневни, с изходен пункт база „Шумнатица”. Обособени са в тристепенна категоризация, която ще помогне по-лесно да направите своя избор, съобразен с възрастовата група на участниците, физическата подготовка и сезона. Преходите се осъществяват с лицензиран планински водач, като включват увлекателна беседа на удобно за целта място или обучително-занимателни игри. Темите на игрите и беседите се избират от планинския водач, съобразени с възрастта на групата и самия маршрут (например: опознаване на растенията, билките и дървесните видове, построяване на снежно иглу (при подходящ сняг), планинско ориентиране и работа с компас, зимната планина, опасността от лавини и други ).

Настаняването е в ПБ „Шумнатица“ – к.к. Боровец на база пълен пансион – нощувка, закуска, обяд и вечеря. В деня на пешеходния преход участниците получават един обяд под формата на сух пакет с 1 л. минерална вода.

Вижте цялата програма от тук:

Close Menu