Лазурни дни и летни приключения предлагат морските почивни бази на „Ученически отдих и спорт“ ЕАД. Разположени на атрактивни  места по черноморското крайбрежие, те са предпочитано място за провеждане на детски лагери, творчески ваканции и са подходящи за всички цели на ученическите лагери.

Ученически отдих и спорт” ЕАД е с дългогодишен опит в организирането, настаняването и обгрижването на  ученически групи. Приоритет в работата на екипа са здравето и  сигурността на децата. Във всяка почивна база на УОС ЕАД е осигурено денонощно присъствие на лекарски екип. По  време на престоя на плажа, игри, къпане и развлечения във водата, за безопасността на децата се грижат квалифицирани спасители. Всяка ученическа база разполага със столова, храненето  е  съобразено с Наредбата за здравословните принципи и изискванията към безопасността и качеството на храните. Територията на почивните бази се контролира и охранява от физическа охрана.

Прекрасна морска дестинацияе България, със своите красиви плажове, лазурни брегове и пурпурни залези. По нашето черноморие са най-слънчевите и любими  места за синьо лято и морско настроение.  “Ученически отдих и спорт” ЕАД е една добра възможност за летни детски лагери, безброй приключения, изпълнени със слънце, море, златисти плажове и топли спомени за нови приятелства.

Close Menu