Детски лагер в света на приключенията: сред чист планински въздух, очарованието на вековните гори на Рила, романтиката на лагерния огън и гостоприемството на ПБ „Шумнатица”- к.к. Боровец.

Изтеглете пълната програма от тук :

Уважаеми клиенти, скъпи наши гости,

Екипът на „Ученически отдих и спорт” ЕАД разработи за вашите деца нова и атрактивна програма, която ще превърне дните на детския лагер в незабравим спомен. Тя включва интелектуални игри, забавни конкурси, песни, танци, творчески изложби.

 Програмите на детския лагер са със спортно-занимателен характер и са адаптирани за всяка възрастова група. Разнообразните активности и състезателният дух на игрите провокират усещането за екипност и са само част от приготвените за децата изненади.

Екипът ни се състои от специалисти, чийто житейски път е свързан с деца и имат дългогодишен опит в работата си. Ние ще подкрепим изграждането на нови приятелства и придобиване на нови умения и опит, защото вярваме, че всяко дете е специално и трябва да бъде окуражено по пътя на своето индивидуално развитие.

Програмите „Зелено училище Шумнатица” се осъществяват целогодишно в почивна база „Шумнатица” – к.к. Боровец. Със своите широки зелени пространства и обновената си материална база, комплексът е чудесно място за отдих.

Цена 149 лв. за 1 дете / ученик

Цената включва: 4 нощувки в ПБ “Шумнатица” на база пълен пансион /нощувка, закуска, обяд, вечеря/, З – дневна спортно-развлекателна програма.

Офертата е валидна до 01.06.2020г.

Close Menu