ОФЕРТИ

Детско Коледно парти в Боровец, почивна база Шумнатица

Дядо Коледа винаги знае, къде го чакат с обич и нетърпение!

И тази година през декември предлагаме на нашите малки гости забавна Коледна програма с любимите герои – Дядо Коледа, Снежанка и вълшебните елфчета. Коледната приказка се провежда в почивна база „Шумнатица”, к.к. Боровец. Децата ще се насладят на едно запомнящо се тържество с много игри, изненади и ДиДжей парти.
И още: коледна украса , вкусно обедно меню от нашата кухня , организиран транспорт. 

Цените включват: комфортен превоз от гр. София, топъл обяд в столовата на почивната база, празнична анимационна програма и ДиДжей.
Цените са валидни при 30 бр. пълноплащащи деца.

Вариант 1:  Цена на дете 52 лв.

Програмата включва само раздаване на подаръците / ако възложителя е предвидил такива/, снимки с аниматорите, както и изпълнения на стихотворения, песни и танци от страна на децата, които изразят желание за това, съпроводено със специално избрано за празника музикално оформление.
Времетраене на програмата 120 минути.

Вариант 2:  Цена на дете 59 лв.

Програмата включва: Коледна приказка („Изгубеният чувал на Дядо Коледа” или „В работилницата на Дядо Коледа”, или „ Дядо Коледа в беда” - избира се една), разнообразни състезания, конкурс по танци и други забавни игри, съобразени с възрастта на децата. Във втората част Дядо Коледа, ще раздаде подаръци на послушните деца / ако възложителя е предвидил такива/, ще се снима с тях, а децата ще имат възможност да го зарадват със своите изпълнения на стихотворения, песни, танци. Музикалното оформление ще бъде специално подготвено от ДиДжей.

Допълнителни услуги:
Коледни торбички с лакомства - цената може да варира от 5 лв. до 25 лв.
 Машина за изкуствен сняг за повече усмивки- 140 лева наем с включен консуматив.