ОФЕРТИ

Нова Година в Боровец - ПБ Шумнатица

Цена за 3 дневен пакет с 3 нощувки - 290 лева на човек.
Включва: 3 нощувки, 3 пълни пансиона и Новогодишна празнична вечеря и
DJ парти в новогидшната нощ.

Деца  до 12.99 г. заплащат 50% от стойността на пакета.
Деца  до 2.99 г. безплатно.

В цената е включена Новогодишна празнична вечеря.

50% аванс до 7 дни след потвърждение от страна на 
“Ученически отдих и спорт” ЕАД.
100 % плащане по резервацията до  15.12.2019г.
Период на валидност на офертата: 
29.12.2019 – 03.01.2020 г.

 

 

Разположена в живописна планинска местност, на 3 км. от центъра на к.к. Боровец , почивна база “Шумнатица” е предпочитано място за провеждане на зелени и бели училища, семинари, тиймбилдинги, празнични събития.

Общият капацитет на базата е от 140 места разпределени в две масивни триетажни сгради. За своите гости „Шумнатица” осигурява настаняване  в комфортни стаи с по 3, 4 легла, всички със самостоятелни санитарни възли и телевизори, в част от стаите хладилник и балкон.

На разположение на гостите са 3 зали за учебни занятия и семинари, собствена кухня и столова. Храната се приготвя на място, предлаганото меню е съобразено с Наредбата за здравословните принципи и изискванията към безопасността и качеството на храните и Рецептурника за ученическите столове и бюфети.

„Шумнатица”  притежава територия от 26 дка обширен двор с широки зелени пространства, подходящ за  игри и занимания на открито.

Освен със спортни игрища, „Шумнатица”  разполага и със собствена ски писта. Ски зона „Шумнатица” е оборудвана  с  всички необходими съоръжения в областта на снежните спортове. Пистата се намира в част от прилежащия двор на базата и е с леко ниво на трудност,  подходяща за начинаещи и по-неопитни скиори. Разположението на ски гардероба в близост до стаите за настаняване и до лифтовото съоръжение, позволява на гостите на ски училището, удобство при екипирането и подготовкатка за предстоящите снежни преживявания.

Със своето добро местоположение и достъпни цени, ПБ „Шумнатица” е чудесно място за отдих през всички сезони. 

Ние ви очакваме, за да запазим невероятен спомен от вълшебството на Рила планина!

Галерия