ОФЕРТИ

СКИ УЧИЛИЩЕ “ШУМНАТИЦА” в к.к. Боровец

Уважаеми клиенти, скъпи наши гости,

с началото на новият зимен сезон, ще бъде пусната в експоалтация новоизградената ски зона в ПБ „Шумнатица”. Ски пистата и ски влекът се намират в част от просторния и ограден двор на комплекса. Мястото е изключително благоприятно, защитено от силни ветрове и от рисковете на другите натоварени ски писти в курорта Боровец.

За всички любители на снежните развлечения, екипът на „Ученически отдих и спорт” ЕАД организира „Ски училище” с цялостно обучение и целенасочен тренировъчен процес, подходящи за начинаещи от всички възрасти. Нашите опитни и квалифицирани ски инструктори ще Ви въведат елегатно в първите стъпки на популярния зимен спорт.

Дългогодишният ни опит в работата с деца, познаването на спецификата на детския отдих, туризъм и спорт ни помага  да селектираме за нашите клиенти най-добрите условия в един пакет на напълно достъпни цени.

 

СКИ УЧИЛИЩЕ “ШУМНАТИЦА”

к.к.Боровец

Сезон 2019 - 2020 г.

Цена 295 лв. за 1 ученик

Включва:

3-дневно ски обучение, ски гардероб, лифт карта,

4 нощувки в ПБ “Шумнатица” на база пълен пансион

От магията на първите стъпки по най-краткия път към успеха!

  • Отлични условия за начално ски обучение и снежни преживявания.
  • Квалифицирани инструктори, с лиценз от съответните органи.
  • Ски  обучение, съобразено с  индивидуалните умения на всяко дете.
  • Ски гардероб  /ски, щеки, ски обувки, каска /.
  • Настаняване в ПБ „Шумнатица” на база ПП /нощувка, закуска, обяд, вечеря/.

 

Ски зона „Шумнатица” е с леко ниво на трудност и е подходяща за начинаещи и по-неопитни скиори. Намира се в прилежащия двор на почивна база “Шумнатица (1400м.н.в.). Просторният комплеск е ограден и притежава всички необходими съоръжения в областта на снежните спортове. Разположението на ски гардероба в близост до стаите за настаняване и до лифтовото съоръжение, позволява на гостите на училището удобство при екипирането и подготовкатка за предстоящите снежни преживявания. Със своето добро местоположение и достъпни цени, ПБ „Шумнатица” е предпочитано място за зимни забавления пред  натоварените писти на курорта Боровец.

В ски училище „Шумнатица” се организира и провежда качествено обучение по ски алпийски дисциплини за начинаещи от всички възрасти. Системата, по която се ръководи обучението е грижливо подбрана и съобразена с индивидуалните умения на всеки участник.

 Екипът от ски инструктори е с богат опит при работа с деца. Акцент в работата е индивидуалния подход, мотивацията за активна спортна дейност и удоволствието от обучителния процес.

 Ски гардеробът е част от ски училището и разполага с необходимото, от което имате нужда по време на вашата снежна ваканция. Гардеробът предлага избор от стандартна екипировка /ски, щеки, ски обувки, каска, разпознавателна жилетка/.

Ски оборудването е:

- от 26 до 36 номер на обувките, дължина на ските 130 - 140 см.

- от 36 до 48 номер на обувките, дължина на ските 170 - 180 см.

Нашите препоръки или какво е необходимо да подготвите за Вашите деца: дрехи за престой в ученическата база, непромокаеми сезонно яке и грейка, шапка, ръкавици, плътни високи чорапи, термо бельо, очила за ски, слънцезащитен крем и допълнителни вещи по преценка на родителите. Не подценявайте екипировката на Вашите деца, това е важно за техния комфорт и безопасност!

Настаняване в ПБ “Шумнатица” - базата се намира в живописна планинска местност, на 3 км. от центъра на популярния зимен курорт “Боровец” и е предпочитано място за провеждане на зелени и бели училища, семинари, тиймбилдинги и празнични събития. Разполага с  три учебни зали с капацитет от по 30 места, собствена кухня и столова - 80 места. Храната се приготвя на място, предлаганото меню е съобразено с Наредбата за здравословните принципи и изискванията към безопасността и качеството на храните.

За своите гости „Шумнатица” осигурява настаняване  в комфортни стаи с по 3, 4 легла, всички със самостоятелни санитарни възли, телевизори, в част от стаите и балкон. Общия капацитет е от 140 места, разпределени в две масивни триетажни сгради.

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ:

- Посочените цени са в български лева с включено  ДДС.

- Цените са валидни за ученици на възраст до 18 г.

- Посочените цени са валидни при минимум 20 бр. пълноплащащи  деца. При по-малки групи, цените се преизчисляват.

- Ски обучението се провежда само в групи.

- При наличие на собствено ски оборудване се ползват  10.00 % отстъпка от пакетната цена.

- На 10 деца се полага един ръководител, който ползва услугите от пакета безплатно.

- Децата трябва да бъдат придружавани от учителите, които отговарят за тях по време на всички провеждани обучения или мероприятия.

- Всяка група получава индивидуална оферта, съдържаща основна иформация за туристическия пакет, преди сключването на Договора. Офертата е неразделна част от Договора.

- Заявки за резервации се приемат  най-рано 30 дни, преди желаната дата на посочените телефони и имейли.

 - При резервации се заплаща аванс посочен в предварителната оферта  ( 30% от общата сума на услугата ) в брой или по банков път.

Цените  включват:

- настаняване  в ПБ „Шумнатица”: 4 леглохранодни на база пълен пансион /нощувка, закуска, обяд и вечеря/;

- медицинско обслужване;

- охрана на базата;

- планинска застраховка за периода на престоя;

 - 3-дневно групово обучение ( по 4 часа на ден), ски обурудване, лифт карта;

- Ски оборудването заложено в пакетите включва наем на стандартен комплект – ски , щеки, ски обувки, предпазна каска, разпознавателна жилетка.

 

Цените не включват:

- транспорт до ПБ „Шумнатица” /транспортът се изчислява допълнително, в зависимост от изходния пункт на групата/;

- разходи от личен характер.

Галерия