НОВИНИ

Творческа ваканция на Детско-юношески танцов ансамбъл "Еремия" в ПБ "Шумнатица" - к.к. Боровец

На 14 април 2019 година в зала 1 на НДК за седма поредна година се проведе „Фолклорна танцова панорама”, с участието на детски, професионални и самодейни ансамбли. В танцовата надпревара взе участие и Детско-юношески танцов ансамбъл "Еремия". Залата бе препълнена, а на сцена бе представена палитра от детски таланти. Малките танцьори щедро дариха усмивките си и подариха на гостите фолклорни букети, вдъхновени от пъстрите български  ритми на различните етнографски области.

Децата от танцов ансамбъл"Еремия" тази пролет избраха  да проведат своя творчески лагер в ПБ „Шумнатица”  на „Ученически отдих и спорт” ЕАД.

„С незабравими спомени отмина и тазгодишния пролетен лагер. Седмица, изпълнена с различни емоции, които сплотяват и създават един здрав колектив! Умората бе неизменна част от дните, но ръка за ръка с нея вървяха веселбата, усмивките и дори сълзите от щастие. За да останат децата ни в България, трябва първо да я обикнат !” – каза Ивайло Георгиев, ръководител на детстката фолклорна формация.

Екипът на „Ученически отдих и спорт” ЕАД поздравява малките възпитаници  със заслужени аплодисменти! Успех, мили деца, бъдете все така лъчезарни и упорити, за да реализирате вашето призвание!

Галерия