НОВИНИ

Откриване на новата учебна година в НДД

С тържествен ритуал и празничен концерт беше дадено началото на новата учебна година в Националния дворец на децата в София.  Деца, родители  и гости станаха част от празника, а на красивата  сцена бе представена палитра от детски таланти. Малките възпитаници щедро дариха усмивките си и дадоха силен старт на тържеството с артистични и вълнуващи изпълнения.

Националният дворец на децата дава възможност за изява на таланта и творчеството на прекрасните деца и младежи на България. Освен със знание и умения, чрез различните форми на занимания, спорт, изкуства, разнообразни инициативи и всеотдайния труд на ръководителите, този дом на творчество дава  възможност за личностно израстване и себеоткриване на интересите и заложбите на децата.

 Поздравяваме  Ви за ентусиазма и упоритостта, с която сте се посветили на тази нелека и отговорна мисия. Вие възпитавате поколения след поколения млади хора, посвещавате ги в традициите на националните ни добродетели, да съхранят българския дух и да се изградят като образовани и талантливи личности.

Желаем Ви дръзновение и сила, за да реализирате все така успешно Вашето призвание.

Скъпи млади хора, бъдете здрави и все така лъчезарни, все така упорити да научите и усъвършенствате нещо ново!

 Успешна, усмихната, шарена и пъстра нова учебна година за всички възпитаници, ръководители и преподаватели на НДД

Продължавайте да ни радвате с вашите таланти и умения!

Галерия