НОВИНИ

Състезание по изобразително изкуство 2013 г. за български деца по целия свят

Състезание по изобразително изкуство 2013 г. за български деца по целия свят
Да отпразнуваме любовта си към България

Екипът на The Best of Bulgaria, с подкрепата на „Тектрис консулт инк.“, Невада, САЩ организира първото по рода си Състезание по изобразително изкуство, което ще съвпадне с подготовката по пускането на пазара на престижното и образователно приложение за iPad “The Best of Bulgaria”.

В състезанието могат да участват всички български деца (деца с поне един български родител) на възраст между 5 и 16 години. Участието е БЕЗПЛАТНО. Работите ще бъдат оценявани в три възрастови групи (5-8 г., 9-12 г. и 13-16 г.)  и два раздела („Български деца, живеещи в България“ и „Български деца, живеещи в чужбина“).

Шестте класирани на първо място победители ще получат последен модел 16GB WiFi iPad с приложението “The Best of Bulgaria”, а следващите класирани девет участници ще получат грамоти. Първите десет класирани участници във всяка група ще бъдат показани на изложба в София, организирана за откриването на приложението, и ще бъдат включени в самото приложение.

Прилагаме флаер на български език, където ще намерите регламента на конкурса, а пълната информация е на уебсайта www.obichamebulgaria.com.

Безплатната демонстрационна версия на iPad приложението "The Best of Bulgaria" ще бъде готова след около 2 седмици. Можете да получите повече информация, като изпратите електронно съобщение с  "The Best of Bulgaria" в предметния ред на  launch@thebestofbulgaria.eu  или като посетите www.thebestofbulgaria.eu .