kisspng-logo-blue-ridge-rock-festival-2018-logo-mountain-5b5cc9dab9a066.0694187215328076427603

Оферта:
Зелено училище - ПБ "Шумнатица

Уважаеми клиенти, скъпи наши гости,
Екипът на „Ученически отдих и спорт” ЕАД разработи за Вас и Вашите деца нова и атрактивна програма, която ще превърне дните на детския лагер в незабравим спомен. Тя включва интелектуални игри, забавни конкурси, песни, танци, творчески изложби. Програмите на детския лагер са със спортно-занимателен характер и са адаптирани за всяка възрастова група. Разнообразните активности и състезателният дух на игрите провокират усещането за екипност и са само част от приготвените за децата изненади.

Екипът ни се състои от специалисти, чийто житейски път е свързан с деца и имат дългогодишен опит в работата си. Ние ще подкрепим изграждането на нови приятелства и придобиване на нови умения и опит, защото вярваме, че всяко дете е специално и трябва да бъде окуражено по пътя на своето индивидуално развитие.
Програмите „Зелено училище Шумнатица” се осъществяват целогодишно в почивна база „Шумнатица” – к.к. Боровец. Със своите широки зелени пространства и обновената си материална база, комплексът е чудесно място за отдих.
Ние ви очакваме, за да запазим невероятен спомен от вълшебството на Рила планина!

ЗЕЛЕНО УЧИЛИЩЕ
В ПБ „Шумнатица” – к.к. Боровец
Включва: 4 нощувки в ПБ “Шумнатица” на база пълен пансион, 3 – дневна развлекателна програма.
Детски лагер в света на приключенията: сред чист планински въздух, очарованието на вековните гори на Рила, романтиката на лагерния огън и гостоприемството на ПБ „Шумнатица”- к.к. Боровец.
Богата културно – развлекателна програма: интелектуални игри, забавни конкурси, песни, танци, творчески изложби.
Анимация в ПБ “Шумнатица”: Сървайвър, В търсене на съкровището, Младши детективи, Пътуване във времето и други изненади.
Игри за малки и големи юнаци: игри за пъргавина, сръчност и съобразителност.
Карнавал „Звездите на Шумнатица”: Мюзик айдъл, дискотека, хоротека, лагерен огън.
Високо квалифицирани специалисти от: „ Фея на мечтите” – екип с доказан опит при работа с ученици, извън традиционните класни стаи.
Всички сме приятели, независимо от кой отбор играем!

За базата:
Разположена в живописна планинска местност, на 3 км. от центъра на к.к. Боровец – целогодишен, модерен курорт с безброй възможности за активни занимания и забавления. ПБ “Шумнатица” е предпочитано място за провеждане на зелени и бели училища, семинари, тиймбилдинги, празнични събития.

Притежава територия от 26 дка обширен двор с волейболно игрище и други спортни съоръжения. Просторният двор в комплекса е ограден и е подходящ за игри и занимания на открито.

Общият капацитет на базата е от 140 места разпределени в две масивни триетажни сгради. За своите гости „Шумнатица” осигурява настаняване в комфортни стаи с по 3, 4 легла, всички със самостоятелни санитарни възли и телевизори, в част от стаите хладилник и балкон.

На разположение на гостите са 3 зали за учебни занятия и семинари, собствена кухня и столова. Храната се приготвя на място, предлаганото меню е съобразено с Наредбата за здравословните принципи и изискванията към безопасността и качеството на храните и Рецептурника за ученическите столове и бюфети.

Анимация в ПБ “Шумнатица”
Акцент в работата ни е индивидуалния подход към децата, социалната им адаптация, стимулиране на желанието за личностна и творческа изява, възможността за спортна дейност по време на тяхната почивка. Ние организираме работата си така, че дете на всяка възраст, да може да намери занимание, да срещне много нови приятели, да пее и танцува, да сътвори подарък със собствените си ръце, да вземе участие в отборни състезания и нови игри. Активностите и заниманията включени в програмите, могат да се провеждат на открито – в обширния двор или на закрито – в залите на базата, в зависимост от сезона и желанието на групите.

Със своя дългогодишен опит и традиции в работата с деца и млади хора, ние отделихме особено внимание на културно – развлекателните анимационни програми. Активностите и заниманията се провеждат от високо квалифицирани специалисти от агенция за аниматорски услуги „Фея на мечтите”. Екипът е с доказан опит при работа с ученици извън традиционните класни стаи.

Пристигайки при нас, децата ще преоткрият себе си в една атмосфера на неограниченното детско творчество и въображение.

ПРОГРАМА
Подходяща за деца на възраст от 12 до 18 + г.
Логически или просто забавни, игрите мотивират децата да вземат участие и да експериментират на воля.

Сървайвър: С помощта на своите инструктори, участниците ще се озоват на самотен остров, ще преминават през различни изпитания и ще им се наложи да оцеляват в „необичайни” условия. Децата се сблъскват с различни опасности, които трябва да преодолеят. Привлекателна игра не само за тези, които си мечтаят да станат пътешественици, но и за всички, които желаят да научат подробности за природата и неочакваните обрати.

В търсене на съкровището: Вълнуваща история изпълнена с нови предизвикателства и изненади. Под флага на отличителен знак и нов девиз, лагерниците ще се впуснат по приключенското трасе, в търсене на тайни кодове и митични съкровища.

Пътуване във времето: Напрегната до последната секунда, играта отвежда участниците по следите на „мистериозния” човек. Разгадавайки тайнствени знаци децата ще преминат през изпитанията на всяка една от ерите, в които ще ги отведе нашата машина на времето.

Младши детективи: Игра за наблюдателност и логика. Участниците ще влязат в ролята на младши детективи и бивайки съпътствани от нашите аниматори, те ще тръгнат по следите на един престъпник, разбивайки шифри, кодове и загадки.

Готови ли сте да споделите своите разкрития с другите детективи? Готови ли сте да разплетете мистерията?

Истина или предизвикателство: Ние знаем, че всички вие сте различни. Имате различни виждания, имате различни цели и различни интереси. С помощта на нашите водещи, играта гарантира много смях и добро настроение.

Задавайте най-интересните въпроси и бъдете готови да отговорите на не по-малко интересни въпроси. Ако не успеете да отговорите правилно, сте предизвикан… Опознайте се по-добре под формата на забавна и интригуваща игра, в която няма да останат много тайни…

Всички сме приятели, независимо от кой отбор играем!

КАРНАВАЛ
Мюзик айдъл „Звездите на Шумнатица”

Кулминацията на натоварените дни в лагера е карнавалното шоу и вечерта на талантите. Участниците ще заложат на музикалния си талант и ще изживеят своите незабравими звездни мигове на нашата импровизирана сцена.

Пожелателни „инструменти” за положителни моменти – аниматорите ще направят тематичен парти макиаж върху лицето на участващите със специални безвредни боички за лице. Вечерното шоу ще завърши с връчване на грамоти за най – ярките звезди на „Шумнатица”.

Парти в “Шумнатица”
Дискотека: танцов маратон, истински купон – ще си спретнем олелия и да видим кой е най-голяма денс-фурия /провежда се всяка вечер от прогарамата/.
Хоротека: вековната дискотека на нашите прабаби и прадядовци. Хайде на мегдана!
Лагерен огън: Вечерите край лагерния огън запечатват незабравими спомени и създават нови приятелства. След инструктаж за безопасност и опазване на горите от пожар е време да запалим лагерния огън, символът на нашата ваканция.

Ние ви очакваме отново, за да запазим невероятен спомен от вълшебството на Рила планина!

ПРОГРАМА
Подходяща за деца на възраст до 12 г.

За малките лагерници на „Шумнатица”

Всеки ден нови игри предлага нашата програма за най-малките ни гости. Анимацията изненадва с оригиналността на своята дейност. В репертоара на нашите водещи са интелектуални игри, забавни конкурси, песни, танци или творчески изложби. Всичко, което децата ще научат в лагера ще бъде интерсно дори и на техните родители, и ще могат да споделят това, което са научили при нас.

Ще сформираме отбори, ще играем най-различни роли!

Игри за малки и големи ЮНАЦИ: Детска ваканция не може без игри на открито.За всички малки и големи лагерници със спортен дух сме подготвили игри за пъргавина, сръчност и съобразителност. В еуфория до последните минути, състезателите ще мерят сили в най-различни дисциплини – бягане, скачане на място (лъвски скок), в чували, дърпане на въже и други.

Арт ателие „Сезони”: С помощта на своите аниматори и педагози, малчуганите ще тръгнат на поход за събиране на горски съкровища – пролетни, летни, есенни или зимни. В нашите творчески работилници ще рисуват, оцветяват, апликират и ще сътворят своите най-забавни произведения на изкуството.

Анимационни герои: Цветни и весели всички ще се забавляват от сърце в света на любимите си приказни герои. Нашите усмихнати и опитни аниматори няма да ви оставят да скучаете и за миг. На децата им предстои сами да изработят „история” , хореография и сценичен костюм за любим анимационен герой – Мики Маус, Спайдърмен, Миньоните, Черният котарак, Замръзналото кралство или Хотел Трансилвания /избира се, разбира се един/. Очакват ви много танци, забавни игри, пъстри костюми, рисунки върху лице и други интересни изненади.

КАРНАВАЛ
“Мини звездите на Шумнатица”

Малчуганите сами с помощта на аниматорите ще изработят маски за предстоящата карнавална вечер и ще подготвят най-впечатляващото, забавно и непринудено мини шоу „ Звезди на Шумнатица“, което някога е било представяно пред публика. Разбира се, ще има и строго жури, което ще определи победители в категориите: „Най-добър актьор“, „Най-добър танцьор“, „Най-забавен участник“, „Най-срамежлив участник“, „Най-щур участник“ и др. Не вярвате ли? Тогава си осигурете билети за първи ред, защото шоуто може да се види само на живо и не се излъчва по националните и ефирни телевизии.

На сцената малчуганите ще демонстрират изработените от тях самите маски и костюми.

/ Моля в списъците, които изготвяте за необходими вещи на лагерниците да отбележите нуждата децата да си носят – флумастери, моливи, ножица, лепило, други аксесоари за творчество по желание, карнавален костюм по желание, бяла тениска, на която всяко едно от децата ще остави спомен за другите лагерници/.

Детска дискотека: танцов маратон, истински купон – ще си спретнем олелия и да видим кой е най-голяма денс-фурия

/провежда се всяка вечер от прогарамата/.

Всеки ден ще е специален, тематичен и забавен!

Общи условия

по програма “Зелено училище”, ПБ “Шумнатица” – к.к. Боровец

Цените са с включено ДДС и са за 1 ученик.

Цените са валидни за ученици на възраст до 18 г.

Пакетите с услуга анимация са подходящи за деца на възраст от 5 до 18 години.

Програмата може да се редува или променя в зависимост от изискванията на групата и атмосферните условия.

Посочените цени са валидни при 30 бр. пълноплащащи деца. При по-малък брой групи, цените се преизчисляват.

На 10 деца се полага един ръководител, който ползва услугите безплатно.

Децата трябва да бъдат придружавани от учителите, които отговарят за тях по време на всички провеждани игри и мероприятия.

Всяка група получава индивидуална оферта, съдържаща основна иформация за туристическия пакет, цени и други услуги преди сключването на Договора. Офертата е неразделна част от Договора.

Заявки за резервации се приемат най-рано 30 дни преди желаната дата.

При резервации се заплаща аванс посочен в предварителната оферта /30% от общата сума на услугата/ в брой или по банков път.

Цените включват:

– настаняване в ПБ „Шумнатица” със съответен брой леглохранодни на база пълен пансион /нощувка, закуска, обяд и вечеря/;

– медицинско обслужване;

– от 5 до 6 часа дневно анимация при заявена услуга по програма „Зелено училище”, развлекателните програми за деца са разпределени както следва: сутрешни от 10. 00 часа до 12.00 часа; следобедни от 16.00 часа до 18.00 часа; вечерни от 20.00 часа до 21.30 часа.

Цените не включват:

– транспорт до ПБ „Шумнатица” /транспортът се изчислява допълнително в зависимост от изходния пункт на групата/;

– комбинирана застраховка „Злополука” за периода на пътуването;

– разходи от личен характер.

„Ученически отдих и спорт” ЕАД, удостоверение за Туроператор № РК-01-7291/30.06.2014г.

Застраховка Отговорност на туроператор по чл. 97 от Закона за туризма

в ЗК „ЛЕВ ИНС” АД, №136 В.№13061910000213/ 24.06.2019г

Close Menu