Ученически отдих и спорт” ЕАД е с дългогодишен опит в настаняването и обгрижването на ученически групи при провеждането на зелени и бели училища, морски и планински ваканции, организирането на автобусни екскурзии в България, обучителни ваканции, фирмени мероприятия. 

Нашата цел е повече деца да се възползват от възможностите, които целогодишно предлагат планинските почивни бази на „Ученически отдих и спорт” ЕАД и да се запознаят с най-важните културно-исторически обекти и природни феномени.

България е съкровищница на богато и разнообразно културно наследство, съхранено чрез живата памет на българите, трайните следи от различни епохи, създадено от човешка ръка или дело на природата. Съвкупност от цветни традиции, изкуство и литература, архитектура и история, българите пазят тази култура и грижливо я предават на младите хора

Разходките и пътешествията из красивата ни страна, преходите в планината, романтиката на лагерния огън и гостоприемството на почивните бази на „Ученически отдих и спорт” ще превърнат всяко преживяване в ценен спомен!

Close Menu